Recursos

A continuació trobaràs diversos recursos que pretenen facilitar l'ús de la Rúbrica de canvi als centres.

Per debatre i reflexionar sobre la Rúbrica de canvi

Aquestes fitxes contenen de manera condensada la informació que descriu tots els eixos i criteris de la Rúbrica així com dels estadis, les preguntes orientadores i les evidències que la conformen. Podeu descarregar-les totes o imprimir aquelles que esteu treballant per facilitar el debat al claustre.

Fitxes eixos i criteris [PDF]
Fitxes eixos [PDF]

Fitxes estadis, preguntes i evidències [PDF]

També disposeu d'un pòster de treball on podeu fer anotacions a cada criteri i posar en comú valoracions i observacions sobre on es troba el vostre centre a la Rúbrica. Es tracta d'un recurs pràctic per a preparar-vos la sessió de treball amb el claustre o bé fer-vos un plantejament general de la rúbrica del vostre centre

Pòster de treball  [PDF]


Si voleu descarregar-vos el tot el contingut en format llibret teniu a la vostra disposició la publicació Rúbrica de canvi. Materials de suport 


Materials de suport [PDF]


Per utilitzar la Rúbrica de canvi

Per ajudar-vos a portar la Rúbrica a la reflexió del claustre consulteu aquestes orientacions, on trobareu indicacions per implementar l'eina i dinàmiques de gran utilitat basades en l'experiència d'altres centres educatius.

Orientacions [PDF]

Per introduir-vos a navegar per l'eina digital de la Rúbrica consulteu els tutorials i les preguntes freqüents que trobareu a continuació.

Tutorial [PDF]
Preguntes freqüents [PDF]