Recursos i normativa

A continuació trobareu diversos recursos que pretenen facilitar l'ús de la Rúbrica de canvi als centres educatius.

Normativa educativa

Enllaçat aquí hi trobareu un recull de les principals normatives a nivell educatiu que ens acompanyaran en el procés de transformació del centre. 

Per debatre i reflexionar sobre la Rúbrica de canvi

Aquestes fitxes contenen, de manera condensada, la informació que descriu tots els eixos i criteris de la Rúbrica així com dels estadis, les preguntes orientadores i les evidències que la conformen. Podeu descarregar-les totes o imprimir aquelles que esteu treballant per facilitar el debat al claustre.


               

També disposau d'un pòster de treball on podeu fer anotacions a cada criteri i posar en comú valoracions i observacions sobre on es troba el vostre centre a la Rúbrica. Es tracta d'un recurs pràctic per a preparar-vos la sessió de treball amb el claustre o bé fer-vos un plantejament general de la rúbrica del vostre centre.

Si voleu descarregar-vos tot el contingut en format llibret teniu a la vostra disposició la publicació "La Rúbrica de canvi. Materials de suport".

Per utilitzar la Rúbrica de canvi

Per ajudar-vos a portar la Rúbrica a la reflexió del claustre consulteu aquestes orientacions, on trobareu indicacions per implementar l'eina i dinàmiques de gran utilitat basades en l'experiència d'altres centres educatius.

Per introduir-vos a navegar per l'eina digital de la Rúbrica consulteu els tutorials i les preguntes freqüents que trobareu a continuació.