Rúbrica de canvi educatiu

Benvingudes/uts a la Rúbrica de canvi, una eina que vol contribuir a l’orientació del vostre centre en el procés de canvi educatiu a través de l’autoavaluació. Mitjançant la reflexió compartida al voltant dels 4 eixos a través de cadascun dels 18 criteris vinculats, podreu situar la realitat del centre, analitzar els objectius de canvi i prioritzar-los per a fer el canvi possible. Recorda que l’important és la reflexió compartida, pel que no tingueu pressa a omplir molts criteris.

Has accedit com a visitant a la Rúbrica, des d'on podràs veure tots els seus continguts, que inclouen com s'ha estructurat per eixos i criteris, quins són els diferents estadis de desenvolupament per a cadascun d'ells, quines preguntes us podeu fer i quines evidències us poden ajudar a reflexionar sobre l'estadi en el que es troba el vostre centre educatiu, o altres recursos d'interès que s'hi relacionen.

L'accés per a visitants no permet introduir, ni tampoc visualitzar, la informació dels centres educatius. Per accedir a totes les funcions de la Rúbrica cal que us registreu com a centre o bé inicieu sessió amb el vostre usuari de centre.

Entrar